img_5769-2

Mijn naam is Annemieke Zwiep van Koppen en sinds 2007 heb ik een eigen praktijk. In 2007 ben ik afgestudeerd als massage – en sport therapeut. In 2010 ben ik bij Saxion Hogeschool de hbo opleiding toegepaste psychologie afgerond met als afstudeer richting counseling.

In juli 2013 ben ik voor mijn studie acupunctuur drie weken voor stage in het ziekenhuis van Beijing en in de praktijk van dr. Wang Ju-Yi geweest, dit heeft mijn inzichten in de Chinese geneeskunde enorm uitgebreid. In september 2016 ben ik als acupuncturist afgestudeerd aan de TCM Academie Nederland.

Ik ben lid van de NVA dit is de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. In 2019-2021 heb ik een tweejarige opleiding gedaan voor Chinese Fytotherapie bij ICZO in Antwerpen. Daar heb ik les gehad van J. Roose en Dr. Sun Pei Lin. Natuurlijk ben ik Westers Medisch opgeleid en hiervoor volg ik jaarlijks bijscholingen. Dit is voor de meeste zorgverzekeraars een voorwaarde voor vergoeding van de nota. Dit kunt u in uw eigen polisvoorwaarden nakijken.